Skip to content

Haal een stukje Frankrijk in huis!

Webazine frankrijk.nl

Webazine frankrijk.nl

Insidertips. Vakantieadresjes. Lifestyle.

Iedereen die een klein beetje van het land houdt heeft het vast wel eens ingetikt: w w w . f r a n k r i j k . n l
Niet? Dan wordt het de hoogste tijd!

Online magazine
Zelf noemen ze hun website een ‘webazine’, dat klinkt niet erg Frans maar dat doet er ook eigenlijk niet toe. De professionele redactie laat geen onderwerp onberoerd, als het maar met Frankrijk te maken heeft. Een land dat natuurlijk eindeloos veel mooie verhalen oplevert als je er oog voor hebt!

Voor de rubriek ‘ontdekken’ bijvoorbeeld gaat de redactie graag zelf op pad naar prachtige en soms minder bekende bestemmingen. Bij ‘zien en doen’ en ‘eten en drinken’ kom je verrassende tips tegen zoals het nieuwe Louis de Funes-museum of het samenstellen van het perfecte kaasplankje.
Wil je Frankrijk echt van binnenuit leren kennen dan kan dat bijna niet leuker dan met de verhalen van ‘echte Fransen’ die over hun passie vertellen in de rubriek ‘ontmoeten’. Je maakt kennis met een absintmaker, schuift aan bij een oesterkweker of wordt meegenomen naar een zigeunerfeestje.

Alles waar Nicky Bouwmeester, Josee Schouten en Carole Gölitz over schrijven komt tot leven. Ook voor mensen die denken dat Frankrijk niet veel meer te bieden heeft dan kaas, wijn en kasteeltjes aan de Loire. Frankrijk is één groot avontuur!

Frankrijk op de kaart
Zoek je een mooie bestemming voor je volgende vakantie dan moet je echt even kijken bij ‘op de kaart’. Per regio vind je niet alleen campings en leuke uitstapjes, maar ook hippe winkeltjes, streekgerechten en mooie dorpjes. Daarmee is frankrijk.nl de ultieme startpagina voor je volgende bezoek aan het mooiste land ter wereld!

 


Het redactieteam Josee, Carole en Nicky

Ga naar www.frankrijk.nl