Skip to content

Haal een stukje Frankrijk in huis!

Als kok in Frankrijk

[JAAR] 2008
[PAGINA’S] 270
[UITGEVER] De Bezige Bij

[Samenvatting]

Dankzij Als kok in Frankrijk. Literaire recepten en culinaire verhalen zijn culinaire fantasieën en literaire gerechten binnen handbereik. Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheiemen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Hij beschrijft in geuren en kleuren hoe Franse keukenprinsen mythische gerechten als vol-au-vent of pêche melba uit hun koksmuts toverden. Hij ontrafelt de mysterieuze oorsprong van Franse klassiekers als tripes a la mode de Caen, bouillabaisse en andere cassoulets.

[Samenvatting]

Dankzij Als kok in Frankrijk. Literaire recepten en culinaire verhalen zijn culinaire fantasieën en literaire gerechten binnen handbereik. Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheiemen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Hij beschrijft in geuren en kleuren hoe Franse keukenprinsen mythische gerechten als vol-au-vent of pêche melba uit hun koksmuts toverden. Hij ontrafelt de mysterieuze oorsprong van Franse klassiekers als tripes a la mode de Caen, bouillabaisse en andere cassoulets.

Makkelijk bestellen
Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij Libris.nl of Bol.com

€ 5
Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris of Bol.com
Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris of Bol.com