Skip to content

Als kok in Frankrijk

[JAAR] 2008
[PAGINA’S] 270
[UITGEVER] De Bezige Bij

Samenvatting

Dankzij Als kok in Frankrijk. Literaire recepten en culinaire verhalen zijn culinaire fantasieën en literaire gerechten binnen handbereik. Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheiemen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Hij beschrijft in geuren en kleuren hoe Franse keukenprinsen mythische gerechten als vol-au-vent of pêche melba uit hun koksmuts toverden. Hij ontrafelt de mysterieuze oorsprong van Franse klassiekers als tripes a la mode de Caen, bouillabaisse en andere cassoulets.

€ 5

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij bol.com of libris.nl *

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com en libris
Je steunt ons met je aankoop!
€ 5

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent direct bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com of libris
Je steunt Frankrijk Boeken!

Samenvatting

Dankzij Als kok in Frankrijk. Literaire recepten en culinaire verhalen zijn culinaire fantasieën en literaire gerechten binnen handbereik. Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheiemen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Hij beschrijft in geuren en kleuren hoe Franse keukenprinsen mythische gerechten als vol-au-vent of pêche melba uit hun koksmuts toverden. Hij ontrafelt de mysterieuze oorsprong van Franse klassiekers als tripes a la mode de Caen, bouillabaisse en andere cassoulets.

Vrienden van Frankrijk Boeken

BESTEL NU
Als kok in Frankrijk direct bij je online boekhandel!