Skip to content

Haal een stukje Frankrijk in huis!

Bon appetit

[JAAR] 2014
[PAGINA’S] 200
[UITGEVER] Karakter Uitgevers B.V.

[Samenvatting]

Culinair genieten van de authentieke Franse keuken

In Bon appetit neemt John Gerdsen, die als chef de Franse keuken voor zijn rekening neemt in het populaire 24Kitchen-programma ‘Grenzeloos Koken’, je mee naar het culinaire Frankrijk waar de liefde voor lekker eten en drinken centraal staat.
Koken is volgens John Gerdsen gevoel en emotie tonen. De Franse klassieke keuken is John op het lijf geschreven en het consumeren ervan past ook goed bij zijn levensstijl.
De Franse keuken is rijk aan variatie en zeer divers; denk aan de speciale streekgerechten zoals magret de canard, cr猫me br没lee en bouillabaisse. De Franse keuken is bovendien uitgegroeid tot een van de beroemdste keukens ter wereld en staat bekend om zijn eeuwenoude traditie. Elk gebied in Frankrijk heeft een eigen kenmerkende keuken.
Tot ver buiten Frankrijk is de traditionele ‘Franse keuken’ bekend, maar dit zijn eigenlijk met name de verfijnde gerechten die worden gereserveerd in de Parijse keuken. Aan de andere kant kent de Franse keuken juist de plattelandsgerechten, zoals heerlijke stoofpotten waaronder de authentieke coq au vin.
Laat je door John meevoeren in Franse sferen. Zowel klassieke als vernieuwende gerechten passeren de revue. Ga aan de slag en Bon Appetit!

[Samenvatting]

Culinair genieten van de authentieke Franse keuken

In Bon appetit neemt John Gerdsen, die als chef de Franse keuken voor zijn rekening neemt in het populaire 24Kitchen-programma ‘Grenzeloos Koken’, je mee naar het culinaire Frankrijk waar de liefde voor lekker eten en drinken centraal staat.
Koken is volgens John Gerdsen gevoel en emotie tonen. De Franse klassieke keuken is John op het lijf geschreven en het consumeren ervan past ook goed bij zijn levensstijl.
De Franse keuken is rijk aan variatie en zeer divers; denk aan de speciale streekgerechten zoals magret de canard, cr猫me br没lee en bouillabaisse. De Franse keuken is bovendien uitgegroeid tot een van de beroemdste keukens ter wereld en staat bekend om zijn eeuwenoude traditie. Elk gebied in Frankrijk heeft een eigen kenmerkende keuken.
Tot ver buiten Frankrijk is de traditionele ‘Franse keuken’ bekend, maar dit zijn eigenlijk met name de verfijnde gerechten die worden gereserveerd in de Parijse keuken. Aan de andere kant kent de Franse keuken juist de plattelandsgerechten, zoals heerlijke stoofpotten waaronder de authentieke coq au vin.
Laat je door John meevoeren in Franse sferen. Zowel klassieke als vernieuwende gerechten passeren de revue. Ga aan de slag en Bon Appetit!

Makkelijk bestellen
Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij Libris.nl of聽Bol.com

鈧 10,99
Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris of Bol.com
Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris of Bol.com