Skip to content

Haal een stukje Frankrijk in huis!

Bouillon! En France

[JAAR] September 2011
[PAGINA’S] 248
[UITGEVER] Bouillon Culinaire Journalistiek

[Samenvatting]

30 Culinaire Frankrijk-Vertellingen

Dit boek neemt je op een aparte manier mee naar La France Gourmande. In een wervelende verzameling reportages maken we kennis met beroemde koks, kastanjekwekers, de keuken van Corsica en kunstzinnige maîtres. Het gaat in de verhalen over oesters, morellen, oerpenen en peperdure wijnen. Over eten en drinken is zoveel te vertellen dat je er een boekenkast mee kunt vullen. En de stroom stopt nooit. Al sinds 2003 bundelt Bouillon Magazine vier keer per jaar verhalen van over heel de wereld, de Franse zijn in dit boek bij elkaar gebracht. Laat je maar eens verrassen met kijkjes achter de coulissen, filosofische overpeinzingen van culinaire grootmeesters of het bonte leven van kokende kunstenaars.

[Samenvatting]

30 Culinaire Frankrijk-Vertellingen

Dit boek neemt je op een aparte manier mee naar La France Gourmande. In een wervelende verzameling reportages maken we kennis met beroemde koks, kastanjekwekers, de keuken van Corsica en kunstzinnige maîtres. Het gaat in de verhalen over oesters, morellen, oerpenen en peperdure wijnen. Over eten en drinken is zoveel te vertellen dat je er een boekenkast mee kunt vullen. En de stroom stopt nooit. Al sinds 2003 bundelt Bouillon Magazine vier keer per jaar verhalen van over heel de wereld, de Franse zijn in dit boek bij elkaar gebracht. Laat je maar eens verrassen met kijkjes achter de coulissen, filosofische overpeinzingen van culinaire grootmeesters of het bonte leven van kokende kunstenaars.

€ 19,75

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij Libris.nl of bol.com

Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris en Bol.
Vakantiehuizen in Frankrijk