Skip to content

Haal een stukje Frankrijk in huis!

De essentie van Chocola. Patisserie & deserts

[JAAR] 2014
[PAGINA’S] 192
[UITGEVER] Fontaine Uitgevers B.V.

[Samenvatting]

Leer alles over chocolade!

Verrukkelijke en klassieke recepten, zoals brownies, mousse, tartelettes en cake.
Verschillende vaardigheden en technieken, duidelijk beschreven om al uw desserts te laten slagen. Alle kennis over chocolade, van l’Ecole du Grand Chocolat Valrhona.

l’Ecole du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.

[Samenvatting]

Leer alles over chocolade!

Verrukkelijke en klassieke recepten, zoals brownies, mousse, tartelettes en cake.
Verschillende vaardigheden en technieken, duidelijk beschreven om al uw desserts te laten slagen. Alle kennis over chocolade, van l’Ecole du Grand Chocolat Valrhona.

l’Ecole du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.

Makkelijk bestellen
Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij Libris.nl of Bol.com

€ 7,90
Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris of Bol.com
Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris of Bol.com