Het eerste makkelijke kookboek over de keuken van Neerlands favoriete vakantieland
Nu in voordelige midprice-editie
– Hét nieuwe boek van bestsellerauteur Karin Luiten
– Bomvol toegankelijke gerechten die altijd lukken
– Receptinspiratie voor doordeweeks én in het weekend
– Een feest van herkenning voor Frankrijkgangers
Van quiche lorraine tot crème brûlée, van boeuf bourguignon tot klassieke uiensoep, wie houdt er nou níet van de Franse keuken? In dit boek staan al Karins Franse favorieten bij elkaar, al dan niet met een twist. Ingewikkeld om zelf te maken? Welnee. Elegante groentetaartjes, smeuïge chocolademadeleines, de lekkerste mosselen of een prachtige charlotte met lange vingers, met dit boek draait ook de minder ervaren kok zijn of haar hand er niet voor om. Of je nu op vakantie bent of weer terug in Nederland, met behulp van Franse culisouvenirs of Nederlandse alternatieven: dat heerlijke Franse eetgevoel, dat kun je overal creëren.
Inclusief smeuïge verhalen, praktische wijntips en een heuse Spotify-playlist met de lekkerste Franse muziek.
‘Het is een verademing en ik roep het in hoofdletters: RECEPTEN VAN KARIN KLOPPEN ALTIJD.’ Ronald Giphart
‘Met Karins heldere uitleg, vele tips en overzichtelijke recepten kan iedereen koken.’ Janny van der Heijden, Heel Holland Bakt
Karin Luiten heeft van haar hobby’s haar beroep gemaakt: ze kookt, schrijft en tekent de hele dag door. En dat terwijl ze ooit talen studeerde en daarna jarenlang werkte bij de opera en een tijdschriftenuitgeverij. Als hobby begon ze als een van de eerste foodbloggers van Nederland in 2005 haar eigen website, vol recepten, kookvideo’s en vrolijke illustraties. Dat bleek zo’n succes, dat ze al snel haar baan heeft opgezegd en sindsdien alleen nog maar leuke dingen doet onder de naam Koken met Karin.