Skip to content

Echt alle boeken over Frankrijk!

De Truffel

[JAAR] 2012
[PAGINA’S] 160
[UITGEVER] Veltman Uitgevers B.V.

[Samenvatting]

Pure passie voor een diamant uit de aarde: de truffel

De truffel is zeldzaam, mysterieus en kostbaar en fascineert de mens al sinds de oudheid. Jean-Christophe Rizet, chef-kok van restaurant La Truffière in Parijs, nodigt u uit om dit verfijnde product te ontdekken. De bekende zwarte truffel, de zomertruffel, de Bourgondische truffel en de witte truffel uit Alba zijn allemaal uniek en erg gewild.

De chef loutert al deze truffelsoorten met exquise gerechten die de producten en seizoenen respecteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van Brouillade van zwarte truffel; Capellacci, ricotta en spinazie met zomertruffel; Royale van ganzenlever met Bourgondische truffel; Kip met gestoofde seizoensgroenten en witte truffel; en Macarons met truffelbotercrème. De subtiele culinaire creaties komen dankzij de foto’s van Iris L. Sullivan en de styling van Nathalie Nannini schitterend tot leven. De truffel wordt in dit boek tot kunstwerk verheven.

€ 19,50

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij libris.nl of bol.

Gratis bezorging vanaf 17,50
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Bol. en Libris

Wist je dat
je met elke online bestelling bij Libris.nl ook je lokale boekhandel ondersteunt!

[Samenvatting]

Pure passie voor een diamant uit de aarde: de truffel

De truffel is zeldzaam, mysterieus en kostbaar en fascineert de mens al sinds de oudheid. Jean-Christophe Rizet, chef-kok van restaurant La Truffière in Parijs, nodigt u uit om dit verfijnde product te ontdekken. De bekende zwarte truffel, de zomertruffel, de Bourgondische truffel en de witte truffel uit Alba zijn allemaal uniek en erg gewild.

De chef loutert al deze truffelsoorten met exquise gerechten die de producten en seizoenen respecteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van Brouillade van zwarte truffel; Capellacci, ricotta en spinazie met zomertruffel; Royale van ganzenlever met Bourgondische truffel; Kip met gestoofde seizoensgroenten en witte truffel; en Macarons met truffelbotercrème. De subtiele culinaire creaties komen dankzij de foto’s van Iris L. Sullivan en de styling van Nathalie Nannini schitterend tot leven. De truffel wordt in dit boek tot kunstwerk verheven.

Bestel nu € 19,50

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent direct bij bol. of libris.nl