‘De wilde keuken van Stéphane Reynaud’ is dé kookbijbel van het jagen. In dit boek laat Stéphane Reynaud zien op welke manier hij zelf jaagt op onder andere zwijn, gevogelte, hert en konijn en hoe hij deze buit vervolgens bereidt. Voor elke soort wild demonstreert hij het plukken, fileren en bereiden en hij deelt zijn lekkerste recepten. Denk aan grootse klassiekers zoals Terrine van everzwijn en Gebraden hert, maar ook onverwachte combinaties zoals Fazant met bosbes en aardpeer.
‘De wilde keuken van Stéphane Reynaud’ is zoals we van Reynauds boeken gewend zijn weer voorzien van prachtige foto’s en grappige illustraties en biedt inspiratie om elke dag smaakvol het beste uit de natuur op tafel te zetten.
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen ‘À propos bistro’, ‘Gebraad’, ‘365’, ‘Barbecue & plancha’ en ‘Hart, lever, niertjes’.