Skip to content

Haal een stukje Frankrijk in huis!

De zomer op tafel

[JAAR] 2015
[PAGINA’S] 148
[UITGEVER] Fontaine Uitgevers B.V.

[Samenvatting]

Seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

92 goede redenen om aan tafel te gaan!

Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk zomers recept. Zo heeft u voor elke dag volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

Stéphane Reynaud is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder ‘Á propos bistro’ en ‘Barbecue & plancha’. De zomerrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn culinaire almanak ‘365 goede redenen om aan tafel te gaan’.

[Samenvatting]

Seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

92 goede redenen om aan tafel te gaan!

Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk zomers recept. Zo heeft u voor elke dag volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

Stéphane Reynaud is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder ‘Á propos bistro’ en ‘Barbecue & plancha’. De zomerrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn culinaire almanak ‘365 goede redenen om aan tafel te gaan’.

Makkelijk bestellen
Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij Bol.com

€ 7,90
Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Bol.com
Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Bol.com