Skip to content

Haal een stukje Frankrijk in huis!

Eclairs!

[JAAR] 2013
[PAGINA’S] 125
[UITGEVER] Veltman Uitgevers B.V.

[Samenvatting]

Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken: U wordt gegarandeerd een groot liefhebber van eclairs!

Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten, zoals soezendeeg en banketbakkersroom, vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige eclairs van de hand van de creatieve meester-patissier Christophe Adam. Klassiek (met chocolade, vanille, koffie, enz., uit het seizoen (met aardbeien, citroen, frambozen, enz., creatief (vergulde eclairs, hotdogs, enz.) – Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis hemelse eclairs te maken.

– 40 originele en waanzinnig lekkere recepten
– Zoete en hartige eclairs, stuk voor stuk origineel en kleurrijk: hotdog, waterpret, eclair met zalm en wasabi, eclair met thee, enz.
– Een geweldige klassieker bewerkt door dé specialist op dit gebied

Christophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak ‘op maat’, is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam’s, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!

[Samenvatting]

Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken: U wordt gegarandeerd een groot liefhebber van eclairs!

Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten, zoals soezendeeg en banketbakkersroom, vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige eclairs van de hand van de creatieve meester-patissier Christophe Adam. Klassiek (met chocolade, vanille, koffie, enz., uit het seizoen (met aardbeien, citroen, frambozen, enz., creatief (vergulde eclairs, hotdogs, enz.) – Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis hemelse eclairs te maken.

– 40 originele en waanzinnig lekkere recepten
– Zoete en hartige eclairs, stuk voor stuk origineel en kleurrijk: hotdog, waterpret, eclair met zalm en wasabi, eclair met thee, enz.
– Een geweldige klassieker bewerkt door dé specialist op dit gebied

Christophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak ‘op maat’, is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam’s, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!

€ 5

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij bol.com

Gratis bezorging vanaf 20,00
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Bol.com