Skip to content
Bestel hier je nieuwe boeken over Frankrijk

Een boek over brood

[JAAR] 2020
[PAGINA’S] 200
[UITGEVER] Brandt

Samenvatting

Brood is dagelijks en vertrouwd, maar Een boek over brood is uitzonderlijk en verrassend. Terwijl het je leert hoe je de perfecte baguette kunt maken, brengt het broodbakken terug tot de basis, tot begrip, gevoel en intuïtie. Toegankelijk en zonder pretentie.

Over de auteur: Afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden, groeide Issa Niemeijer-Brown op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Hij koos voor het bakkersvak nadat hij eerst cum laude afstudeerde als socioloog aan de UvA. Na een jarenlange leerschool bij vooraanstaande bakkerijen in Nederland, Frankrijk en Italië richtte Issa Niemeijer-Brown – aanvankelijk samen met zijn broer – in 2008 een ambachtelijke Franse bakkerij op in hartje Amsterdam, de Gebroeders Niemeijer. Inmiddels is zijn bakkerij ook internationaal vermaard om de croissants, patisserie en brood.

‘Dat Issa zijn receptuur voor ons heeft opgeschreven is het grootste feest van het jaar! HOERA!’
– Yvette van Boven

“Insiders weten het allang: het lekkerste brood van Amsterdam en verre omgeving wordt gebakken door Issa en z’n bakkers.’
– Cees Holtkamp

€ 30,00

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com en libris
Je steunt ons met je aankoop!
€ 30,00

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent direct bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com of libris
Je steunt Frankrijk Boeken!

Samenvatting

Brood is dagelijks en vertrouwd, maar Een boek over brood is uitzonderlijk en verrassend. Terwijl het je leert hoe je de perfecte baguette kunt maken, brengt het broodbakken terug tot de basis, tot begrip, gevoel en intuïtie. Toegankelijk en zonder pretentie.

Over de auteur: Afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden, groeide Issa Niemeijer-Brown op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Hij koos voor het bakkersvak nadat hij eerst cum laude afstudeerde als socioloog aan de UvA. Na een jarenlange leerschool bij vooraanstaande bakkerijen in Nederland, Frankrijk en Italië richtte Issa Niemeijer-Brown – aanvankelijk samen met zijn broer – in 2008 een ambachtelijke Franse bakkerij op in hartje Amsterdam, de Gebroeders Niemeijer. Inmiddels is zijn bakkerij ook internationaal vermaard om de croissants, patisserie en brood.

‘Dat Issa zijn receptuur voor ons heeft opgeschreven is het grootste feest van het jaar! HOERA!’
– Yvette van Boven

“Insiders weten het allang: het lekkerste brood van Amsterdam en verre omgeving wordt gebakken door Issa en z’n bakkers.’
– Cees Holtkamp

Vrienden van Frankrijk Boeken

BESTEL NU
Een boek over brood direct bij je online boekhandel!