Skip to content

Frankrijk Binnendoor

[JAAR] 2019
[PAGINA’S] 256
[UITGEVER] eRCeeMedia B.V.
€ 22,50
Samenvatting Frankrijk Binnendoor

Ontdek het andere Frankrijk!

Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven schrijft al 20 jaar over Frankrijk. Eerst op zijn blog frankrijkvakantieland.nl. Later heeft hij daar nog zijn persoonlijke blog frankrijkbinnendoor.nl aan toegevoegd. Ruud heeft een unieke benadering in het schrijven over Frankrijk. Hij beschrijft van dag tot dag zijn eigen reizen door de mooiste streken en grossiert daarbij met insidertips. Zo ontdek je leuke en slaperige dorpjes, prachtige valleien, schitterende stranden en bijzondere markten.

Zijn motto: ga van de gebaande paden en ontdek het echte Frankrijk!
Op die manier geniet je al vanaf de eerste kilometers in Frankrijk van al het moois dat het land te bieden heeft. Ruud Couwenhoven helpt je op zijn websites om dit ‘andere Frankrijk’ te ontdekken aan de hand van goed beschreven roadtrips door de mooiste streken van  Frankrijk. In het boek Frankrijk Binnendoor staat een rondreis door Frankrijk beschreven en handige tips om zelf je eigen reis samen te stellen.

En verder…
De leukste markten en brocantes van Frankrijk.
Tips van Ruud en locals voor bijzondere wandelingen en fietstochten.
Vermijd de tolweg en bespaar voor een gratis overnachting.
Experttips over lekker eten, overnachten en cultuur.
Wijnproeven en hoe maak je een afspraak bij een wijnboer?
Antwoorden op veelgestelde ‘Frankrijk vragen’.

Ruud Couwenhoven had een 3 voor zijn eindexamen Frans. Toch reist hij al sinds 1986 door Frankrijk. Jaarlijks lezen ruim 1,5 miljoen mensen zijn reisverhalen, ebooks en luisteren naar de podcasts op zijn websites. Zijn lezers op internet vroegen steeds vaker om een boek met zijn tips. Verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2019.

bazarow banners v5 c6

Vrienden Frankrijk Boeken

kijk zuid frankrijk