Skip to content
Ferrandi

Handboek patisserie

[JAAR] 2023
[PAGINA’S] 656
[UITGEVER] Sterck en de Vreese
€ 75

Alle regels van de kunst in de praktijk

• 235 RECEPTEN

• 1500 TECHNIEKEN EN HANDELINGEN

• STAP-VOOR-STAPINSTRUCTIES EN -FOTO’S

• RECEPTEN IN DRIE MOEILIJKHEIDSGRADEN

• SCHITTERENDE FOTOGRAFIE

Tarte tatin, macarons, chocoladetruffels, briochebrood, kattentongen, appelbeignets, cheesecake, meringues, petitfours, crème brûlée en heel veel meer. Een mooi stuk patisserie – van een luchtige croissant in de ochtend tot een frambozen-macaron of een gelaagde Opéra-taart – zorgt altijd voor de grande finale na een geslaagde maaltijd. 1500 TECHNIEKEN Leer hoe je gebak, taarten, crèmes, desserts, koekjes, ijs en confituren maakt met behulp van de instructies die in dit boek stap voor stap worden weergegeven. De ervaren chefs van de meester-banketbakkersopleiding Ferrandi uit Parijs nemen je bij de hand. 235 KLASSIEKE RECEPTEN Of je nu een fijnproever bent of slechts een liefhebber van lekker eten, met dit zeer complete Handboek patisserie kun je meteen aan de slag. De specialisten die dit boek samenstelden strooien gul met tips en tricks voor een perfect resultaat en leggen je ook uit waarom het soms fout gaat, en wat je daaraan kunt doen. Uniek aan dit boek is de variatie in moeilijkheidsgraad. Je kunt een makkelijke appeltaart bakken – het basisrecept – of je geeft je helemaal over aan de appeltaart zoals de top-patissier die creëert.

[Samenvatting]

Alle regels van de kunst in de praktijk

• 235 RECEPTEN

• 1500 TECHNIEKEN EN HANDELINGEN

• STAP-VOOR-STAPINSTRUCTIES EN -FOTO’S

• RECEPTEN IN DRIE MOEILIJKHEIDSGRADEN

• SCHITTERENDE FOTOGRAFIE

Tarte tatin, macarons, chocoladetruffels, briochebrood, kattentongen, appelbeignets, cheesecake, meringues, petitfours, crème brûlée en heel veel meer. Een mooi stuk patisserie – van een luchtige croissant in de ochtend tot een frambozen-macaron of een gelaagde Opéra-taart – zorgt altijd voor de grande finale na een geslaagde maaltijd. 1500 TECHNIEKEN Leer hoe je gebak, taarten, crèmes, desserts, koekjes, ijs en confituren maakt met behulp van de instructies die in dit boek stap voor stap worden weergegeven. De ervaren chefs van de meester-banketbakkersopleiding Ferrandi uit Parijs nemen je bij de hand. 235 KLASSIEKE RECEPTEN Of je nu een fijnproever bent of slechts een liefhebber van lekker eten, met dit zeer complete Handboek patisserie kun je meteen aan de slag. De specialisten die dit boek samenstelden strooien gul met tips en tricks voor een perfect resultaat en leggen je ook uit waarom het soms fout gaat, en wat je daaraan kunt doen. Uniek aan dit boek is de variatie in moeilijkheidsgraad. Je kunt een makkelijke appeltaart bakken – het basisrecept – of je geeft je helemaal over aan de appeltaart zoals de top-patissier die creëert.

€ 75

Makkelijk bestellen
Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij Libris.nl of Bol.com

Gratis bezorging vanaf 15 euro
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris of Bol.com
frankrijk boeken logo

Steun ons en houdt onze website advertentie vrij!
Frankrijk Boeken is een initiatief van enthousiaste Frankrijk liefhebbers.
De kosten van de website worden betaald door een kleine commissie die we ontvangen bij de bestelling van een boek via Libris.nl en Bol.com.

Makkelijk bestellen

Frankrijk Boeken is geen webshop. Je kunt de boeken rechtstreeks bestellen bij Libris.nl of Bol.com

frankrijk boeken logo

Steun ons en houdt onze website advertentie vrij!
Frankrijk Boeken is een initiatief van enthousiaste Frankrijk liefhebbers. De kosten van de website worden betaald door een kleine commissie die we ontvangen bij de bestelling van een boek via Libris.nl en Bol.com.