Skip to content
Alain Caron

La Table de Caron

[JAAR] 2021
[PAGINA’S] 272
[UITGEVER] Carrera
€ 33,99

Recepten uit onze bistrokeuken

Hiermee heeft u alles in huis om te dineren zoals familie Caron dat het liefste doet

Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.

In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse. En van de klassieke madeleines tot aan tarte Tatin met crème-fraîche-ijs of een cappuccino van mousse au chocolate toe. Met dit boek heeft u alles in huis om te dineren zoals de familie Caron dat het liefste doet.

Alain Caron is een culinair fenomeen. Een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, een hele serie kookboeken uitgebracht, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als televisiekok en ga zo maar door. Nu presenteert hij ook zijn eigen tv- programma ‘BinnensteBuiten’. 

[Samenvatting]

Recepten uit onze bistrokeuken

Hiermee heeft u alles in huis om te dineren zoals familie Caron dat het liefste doet

Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.

In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse. En van de klassieke madeleines tot aan tarte Tatin met crème-fraîche-ijs of een cappuccino van mousse au chocolate toe. Met dit boek heeft u alles in huis om te dineren zoals de familie Caron dat het liefste doet.

Alain Caron is een culinair fenomeen. Een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, een hele serie kookboeken uitgebracht, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als televisiekok en ga zo maar door. Nu presenteert hij ook zijn eigen tv- programma ‘BinnensteBuiten’. 

€ 33,99

Makkelijk bestellen
Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij Libris.nl of Bol.com

Gratis bezorging vanaf 15 euro
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Libris of Bol.com
frankrijk boeken logo

Zo houden wij onze website advertentie vrij!
Frankrijk Boeken is een initiatief van enthousiaste Frankrijk liefhebbers.
De kosten van de website worden betaald door een kleine commissie die we ontvangen bij de bestelling van een boek via Libris.nl en Bol.com.

Bestel dit boek

Frankrijk Boeken is geen webshop. Je kunt de boeken bestellen via de knoppen hierboven.

frankrijk boeken logo

Zo houden wij onze website advertentie vrij!
Frankrijk Boeken is een initiatief van enthousiaste Frankrijk liefhebbers. De kosten van de website worden betaald door een kleine commissie die we ontvangen bij de bestelling van een boek via Libris.nl en Bol.com.