Skip to content
Bestel hier je nieuwe boeken over Frankrijk

Maison Mari

[JAAR] 2019
[PAGINA’S] 568
[UITGEVER] Carrera

Samenvatting

Een reis door het jaar in kleine geschiedenissen en grote gerechten van soezen en moussen tot kroketten, tarteletten & bonbons. Geserveerd in 54 uitgebreide menu’s voor alleseters, geheelonthouders, veganeusjes, carnivoren, culi’s en normale mensen.
Een avond met vrienden aan tafel. Heel leuk en toch ook wat stressvol: er moet een menu verzonnen én gekookt worden. Kijkend in kookboeken en tijdschriften dienen de ideeën zich aan, maar als alle notities en uitgescheurde pagina’s naast elkaar liggen, blijken het vier voorgerechten en een dessert, zonder hoofdgerecht. Of uw liefde voor deeg leverde een menu op waarbij alle gangen een jasje hebben, gefrituurd, gestoomd of gebakken… Hoe dan wel? Over het samenstellen van een goed menu valt van alles over te weten en ontdekken.

Mari Maris weet alles over groenten; dat liet ze al zien met de door pers en publiek bejubelde ‘Groentebijbel’ (25.000 verkochte exemplaren). Ze is kok, verbouwt al jaren haar eigen groenten, én is eigenaresse van ‘le Jardin des Etoiles’ in de Picardie. Het enthousiasme waarmee ze vertelt over haar belevenissen en plattelandsperikelen werkt zo aanstekelijk dat het lastig kiezen is tussen verder lezen, of de keuken in.

€ 39,99

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com en libris
Je steunt ons met je aankoop!
€ 39,99

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent direct bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com of libris
Je steunt Frankrijk Boeken!

Samenvatting

Een reis door het jaar in kleine geschiedenissen en grote gerechten van soezen en moussen tot kroketten, tarteletten & bonbons. Geserveerd in 54 uitgebreide menu’s voor alleseters, geheelonthouders, veganeusjes, carnivoren, culi’s en normale mensen.
Een avond met vrienden aan tafel. Heel leuk en toch ook wat stressvol: er moet een menu verzonnen én gekookt worden. Kijkend in kookboeken en tijdschriften dienen de ideeën zich aan, maar als alle notities en uitgescheurde pagina’s naast elkaar liggen, blijken het vier voorgerechten en een dessert, zonder hoofdgerecht. Of uw liefde voor deeg leverde een menu op waarbij alle gangen een jasje hebben, gefrituurd, gestoomd of gebakken… Hoe dan wel? Over het samenstellen van een goed menu valt van alles over te weten en ontdekken.

Mari Maris weet alles over groenten; dat liet ze al zien met de door pers en publiek bejubelde ‘Groentebijbel’ (25.000 verkochte exemplaren). Ze is kok, verbouwt al jaren haar eigen groenten, én is eigenaresse van ‘le Jardin des Etoiles’ in de Picardie. Het enthousiasme waarmee ze vertelt over haar belevenissen en plattelandsperikelen werkt zo aanstekelijk dat het lastig kiezen is tussen verder lezen, of de keuken in.

Vrienden van Frankrijk Boeken

BESTEL NU
Maison Mari direct bij je online boekhandel!