Skip to content

Haal een stukje Frankrijk in huis!

Mijn Frankrijk

[JAAR] 2021
[PAGINA’S] 336
[UITGEVER] Nijgh & van Ditmar

[Samenvatting]

Verhalen en recepten

Het leven in een Bourgondisch dorpje, de geschiedenis van het kaasplateau, taaie biefstuk eten in het Parijse Quartier Latin… in dit boek mengt Onno Kleyn op zijn onnavolgbare wijze avonturen en informatie over Frankrijk door elkaar. Voor de Fransen zijn eten en tafelen zó belangrijk dat Kleyn in Frankrijk een tweede vaderland in vond. Ga met hem op reis door de ‘hexagoon’, van Normandië tot de Provence, van de Elzas tot de Spaanse grens, en smul van de beschrijvingen en de bijna 120 recepten die Kleyn kookte op een campinggasje of in de keuken van zijn Franse huis. Mijn Frankrijk is een boek om van kaft tot kaft te lezen!

‘Onno Kleyns Mijn Frankrijk is niet alleen voor de lezer, maar ook voor Frankrijk een cadeau!’ — Ronald Giphart

Onno Kleyn is een van de bekendste culinaire journalisten van Nederland. Hij heeft al meer dan dertig titels op zijn naam staan op het gebied van gastronomie en wijn. Daarnaast schrijft hij voor diverse tijdschriften en verzorgt hij een wekelijkse rubriek in de Volkskrant. 

[Samenvatting]

Verhalen en recepten

Het leven in een Bourgondisch dorpje, de geschiedenis van het kaasplateau, taaie biefstuk eten in het Parijse Quartier Latin… in dit boek mengt Onno Kleyn op zijn onnavolgbare wijze avonturen en informatie over Frankrijk door elkaar. Voor de Fransen zijn eten en tafelen zó belangrijk dat Kleyn in Frankrijk een tweede vaderland in vond. Ga met hem op reis door de ‘hexagoon’, van Normandië tot de Provence, van de Elzas tot de Spaanse grens, en smul van de beschrijvingen en de bijna 120 recepten die Kleyn kookte op een campinggasje of in de keuken van zijn Franse huis. Mijn Frankrijk is een boek om van kaft tot kaft te lezen!

‘Onno Kleyns Mijn Frankrijk is niet alleen voor de lezer, maar ook voor Frankrijk een cadeau!’ — Ronald Giphart

Onno Kleyn is een van de bekendste culinaire journalisten van Nederland. Hij heeft al meer dan dertig titels op zijn naam staan op het gebied van gastronomie en wijn. Daarnaast schrijft hij voor diverse tijdschriften en verzorgt hij een wekelijkse rubriek in de Volkskrant. 

€ 29,99

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij bol.com

Gratis bezorging vanaf 17,50
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Bol.com