Skip to content
Bestel hier je nieuwe boeken over Frankrijk

Onze Smaken van Zuid-Frankrijk

[JAAR] 2022
[PAGINA’S] 160
[UITGEVER] Stichting Kunstboek

Samenvatting

Op visite bij een goede kennis die sinds enige tijd in het idyllische dorp Olargues woont, ontdekken Kenneth Van den Berghe en Stefanie Van Haudenhove haast per toeval de oude 19de-eeuwse Sacré-Cœur kostschool. Het is l’amour à première vue. Het zicht vanaf de talrijke terrassen is adembenemend en de meer dan 1300 m2 leefruimte biedt ontzettend veel mogelijkheden om de magie van het historische pand met zoveel mogelijk mensen te delen.

Ecole d’Olargues transformeerde in vijf jaar tijd van bouwvallige 19de-eeuwse kostschool naar een charmante venue die onder meer een boetiekhotel, een kunstgalerij en een restaurant herbergt. Gastvrouw Stefanie Van Haudenhove ontpopte zich tot volwaardige en gecertificeerde plant-based chef en verwent haar gasten met smaakvolle, originele gerechten die ze op het terras met adembenemend uitzicht op een van de mooiste dorpen van Zuid-Frankrijk serveert.

Onze smaken van Zuid-Frankrijk neemt u mee naar een parel van de Languedoc, laat u even wegdromen onder de Zuid-Franse zon en kennis maken met een eigentijdse plant-based keuken.

€ 34,95

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com en libris
Je steunt ons met je aankoop!
€ 34,95

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent direct bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com of libris
Je steunt Frankrijk Boeken!

Samenvatting

Op visite bij een goede kennis die sinds enige tijd in het idyllische dorp Olargues woont, ontdekken Kenneth Van den Berghe en Stefanie Van Haudenhove haast per toeval de oude 19de-eeuwse Sacré-Cœur kostschool. Het is l’amour à première vue. Het zicht vanaf de talrijke terrassen is adembenemend en de meer dan 1300 m2 leefruimte biedt ontzettend veel mogelijkheden om de magie van het historische pand met zoveel mogelijk mensen te delen.

Ecole d’Olargues transformeerde in vijf jaar tijd van bouwvallige 19de-eeuwse kostschool naar een charmante venue die onder meer een boetiekhotel, een kunstgalerij en een restaurant herbergt. Gastvrouw Stefanie Van Haudenhove ontpopte zich tot volwaardige en gecertificeerde plant-based chef en verwent haar gasten met smaakvolle, originele gerechten die ze op het terras met adembenemend uitzicht op een van de mooiste dorpen van Zuid-Frankrijk serveert.

Onze smaken van Zuid-Frankrijk neemt u mee naar een parel van de Languedoc, laat u even wegdromen onder de Zuid-Franse zon en kennis maken met een eigentijdse plant-based keuken.

Vrienden van Frankrijk Boeken

BESTEL NU
Onze Smaken van Zuid-Frankrijk direct bij je online boekhandel!