Skip to content

Echt alle boeken over Frankrijk!

Pastei en pate

[JAAR] 2014
[PAGINA’S] 192
[UITGEVER] Fontaine Uitgevers B.V.

[Samenvatting]

Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken

– Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien
– Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten
– Voor ieder wat wils door de grote variëteit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

€ 12,50

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij libris.nl of bol.

Gratis bezorging vanaf 17,50
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Bol. en Libris

Wist je dat
je met elke online bestelling bij Libris.nl ook je lokale boekhandel ondersteunt!

[Samenvatting]

Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken

– Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien
– Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten
– Voor ieder wat wils door de grote variëteit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

Bestel nu € 12,50

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent direct bij bol. of libris.nl