Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor patisserie
In Patisserie. Geuren, kleuren, smaken en texturen. deelt Hidde de Brabander, de beste patissier van Nederland, al zijn vakkennis. Deze bakbijbel brengt veel kennis en vooral liefde voor het vak over. Leer twintig verschillende basisbereidingen voor patisserie, van meringue tot noga, en van karamel tot soezendeeg. Elke basisbereiding is ondersteund door stap-voor-stapfotografie en instructiefilmpjes en wordt gebruikt in een signatuurgerecht. Patisserie. is het ultieme handboek voor de (thuis)patissier.
Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij heeft als chef-Patisserie voor meerdere restaurants met Michellin sterren gewerkt. Hij schreef al een jaar lang bakrecpeten voor Delicious magazine, wordt regelmatig gevraagd voor columns in vak gerelateerde magazines en creëert voor meerdere bedrijven concepten en producten. Eerder verscheen zijn eerste boek Patisserie.