Skip to content
Bestel hier je nieuwe boeken over Frankrijk

Patisserie van de bakker

[JAAR] 2021
[PAGINA’S] 175
[UITGEVER] Brandt

Samenvatting

Patisserie staat vaak voor precisie en verfijning, een vak dat niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Issa Niemeijer-Brown laat in Patisserie van de bakker zien dat er ook een andere patisserie is, waarbij eenvoud en smaak samengaan. Met simpele handelingen maak je zelf een taartkorst die perfect krokant is, een brownie die net als chocolade wegsmelt in je mond, en citroencrème waarin alle smaak van citroen terugkomt. Recepten die je ook zonder vakopleiding goed aan kan. Eenvoud, maar uitzonderlijk lekker.

Opnieuw deelt Issa, zonder enige terughoudendheid, de zeer geliefde recepten van bakkerij Gebroeders Niemeijer. Hij legt op zijn bekende, heldere manier de recepten stap voor stap uit en neemt de lezer van het begin af aan mee in zijn bakkerij. Afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden, groeide ISSA NIEMEIJER-BROWN op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Hij koos voor het bakkersvak nadat hij eerst cum laude afstudeerde als socioloog aan de UvA.

Zijn boek Een boek over brood (inmiddels vierde druk) verscheen meteen op de nationale bestsellerlijsten en is door Trouw getipt als het beste kookboek van het jaar. Op tv en radio verscheen Issa als (kritische) expert op o.a. De Keuringsdienst van Waarde, 24Kitchen, Mangiare en Lunchroom en is vaste gast bij June tot Twaalf.

€ 30,00

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com en libris
Je steunt ons met je aankoop!
€ 30,00

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent direct bij bol.com of libris.nl

Vandaag besteld morgen in huis
Gratis bezorging vanaf 17,50 euro
Veilig betalen bij bol.com of libris
Je steunt Frankrijk Boeken!

Samenvatting

Patisserie staat vaak voor precisie en verfijning, een vak dat niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Issa Niemeijer-Brown laat in Patisserie van de bakker zien dat er ook een andere patisserie is, waarbij eenvoud en smaak samengaan. Met simpele handelingen maak je zelf een taartkorst die perfect krokant is, een brownie die net als chocolade wegsmelt in je mond, en citroencrème waarin alle smaak van citroen terugkomt. Recepten die je ook zonder vakopleiding goed aan kan. Eenvoud, maar uitzonderlijk lekker.

Opnieuw deelt Issa, zonder enige terughoudendheid, de zeer geliefde recepten van bakkerij Gebroeders Niemeijer. Hij legt op zijn bekende, heldere manier de recepten stap voor stap uit en neemt de lezer van het begin af aan mee in zijn bakkerij. Afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden, groeide ISSA NIEMEIJER-BROWN op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Hij koos voor het bakkersvak nadat hij eerst cum laude afstudeerde als socioloog aan de UvA.

Zijn boek Een boek over brood (inmiddels vierde druk) verscheen meteen op de nationale bestsellerlijsten en is door Trouw getipt als het beste kookboek van het jaar. Op tv en radio verscheen Issa als (kritische) expert op o.a. De Keuringsdienst van Waarde, 24Kitchen, Mangiare en Lunchroom en is vaste gast bij June tot Twaalf.

Vrienden van Frankrijk Boeken

BESTEL NU
Patisserie van de bakker direct bij je online boekhandel!