Skip to content

Echt alle boeken over Frankrijk!

Puur natuur vis, schaal- en schelpdieren

[JAAR] 2013
[PAGINA’S] 164
[UITGEVER] Fontaine Uitgevers B.V.

[Samenvatting]

Producten uit de zee – vis, schelpdieren, schaaldieren – zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan van vele van deze dieren in gevaar en dat geldt vooral voor de vissen. Ik heb daarom gekozen alleen vis die op milieubewuste wijze wordt gevangen op een zo simpel mogelijke manier te bereiden. Alleen op die manier kunnen wij de enorme rijkdom van de natuur behouden. Alain Ducasse

– 80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren
– Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau
– Geschreven in samenwerking met een diëtiste
– Frisse vormgeving en schitterende fotografie

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

[Samenvatting]

Producten uit de zee – vis, schelpdieren, schaaldieren – zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan van vele van deze dieren in gevaar en dat geldt vooral voor de vissen. Ik heb daarom gekozen alleen vis die op milieubewuste wijze wordt gevangen op een zo simpel mogelijke manier te bereiden. Alleen op die manier kunnen wij de enorme rijkdom van de natuur behouden. Alain Ducasse

– 80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren
– Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau
– Geschreven in samenwerking met een diëtiste
– Frisse vormgeving en schitterende fotografie

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

€ 7,90

Bestel dit boek gewoon zoals je dat gewend bent bij libris.nl of bol.

Gratis bezorging vanaf 17,50
Vandaag besteld morgen in huis
Veilig betalen bij Bol. en Libris

Wist je dat
je met elke online bestelling bij Libris.nl ook je lokale boekhandel ondersteunt!