Le cochon, mon copain

De Franse keuken kent veel hoogtepunten. Grote chefkoks hebben het gebruik van exclusieve ingrediënten tot kunst weten te verheffen. Ook het minder exclusieve varken is een vast onderdeel van de Franse cuisine… maar wat gebeurt er als een varken je beste vriend wordt?

‘De wilde keuken van Stéphane Reynaud’ is dé kookbijbel van het jagen. In dit boek laat Stéphane Reynaud zien op welke manier hij zelf jaagt op onder andere zwijn, gevogelte, hert en konijn en hoe hij deze buit vervolgens bereidt.

Pastei en pate
Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien.

Groot Varken, klein varken
Twee nieuwe plattelanders proberen op authentieke wijze varkens te laten opgroeien op het Franse platteland. In een streek waar de traditie van het varkenshoeden bijna geheel verdwenen is koopt een Engels stel twee biggen.

De Druivenfluisteraar
Ilja Gort op zijn best, waarin de hoofdpersoon vriendschap sluit met een truffelvarken en redt van de slager.