Bonjour,

ben jij ook zo iemand die een stapel boeken meeneemt op vakantie naar Bretagne, Normandie of de Provence? Of droom je van een tweede huisje in Frankrijk? Sta je regelmatig in de keuken en wil je graag meer weten over een streekgerecht? Dan zit je hier goed.

Frankrijk Boeken verzamelt speciaal voor jou alle boeken die zich afspelen in of gaan over La Douce France. Of je nou zoekt naar een lekkere spannende thriller die zich afspeelt in de Dordogne of een literaire beschouwing over Parijs. Je vindt alles op deze website bij elkaar.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden als er nieuwe boeken verschijnen of leuke tips ontvangen, dan kun je gebruik maken van onze nieuwsbrief service

Kunnen wij je helpen?

Wij doen ons best om alle informatie zo zorgvuldig mogelijk weer te geven. Heb je toch iets gezien dat niet klopt? Of heb je een vraag?

Gebruik het contactformulier en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Tip ons

We hebben in de loop van de jaren veel Franse boeken gelezen en er liggen er nog veel op onze leestafel. Elke keer weer verbaast het ons hoeveel prachtige boeken er zijn over Frankrijk. 

Heb je een geweldig boek gelezen en wil je die ervaring delen met onze andere lezers, stuur ons dan een mail. Gebruik daarvoor onderstaand formulier en vertel ons meteen waarom dit boek zo bijzonder is.

Contactformulier

Iets gelezen dat nog niet op onze website staat?

Als God in Frankrijk

De leukste manier om Frankrijk te ontdekken is natuurlijk door het te bezoeken. Lekker rondtoeren, wijn proeven bij een chateau, dineren op een terrasje, kortom: zelf op zoek gaan naar God in Frankrijk. Dat doen we dan ook al vele jaren. Maar wat doe je tijdens de lange wintermaanden? Lezen over Frankrijk!
Zo is een passie voor boeken ontstaan die heeft geleid tot deze website. We werken er hard aan om de website zo volledig mogelijk te maken.

We wensen je veel leesplezier en inspiratie voor een volgende bezoek aan Frankrijk!

Groet van Eric & Esther (maakt de foto).

Heb je een vraag?

Gebruik ons contactformulier om ons een vraag te stellen of een tip te geven van een mooi boek dat je gelezen hebt.

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe boeken. Verschijnt ongeveer één keer per maand.

Op zoek naar een boek?

Ben je op zoek naar een boek dat zich afspeelt in jouw favorite streek of auteur? Gebruik onze handige zoekpagina.